Ontdek onze kleding voor grote maten

Onze kleding voor grote maten

Bij ons kunt u kleding voor grote maten kopen in onze kledinggroothandel. Het gaat er niet alleen om dat kledingstukken groot genoeg zijn, maar ook dat ze op de juiste plaatsen passen en de juiste proporties hebben. Bij Gitti in Sint-Niklaas vindt u grote damesmaten van kleding die rekening houden met verschillende lichaamstypen.

 

Op zoek naar kleding in grotere maten?

  • Grote maten
  • Kleding voor senioren
  • Verschillende verkooppunten

Een verscheidenheid aan kleding voor grote maten

Bij het ontwerpen van kleding voor grote maten wordt er rekening gehouden met verschillende lichaamstypen en de unieke behoeften van vrouwen met een maatje meer. Zo is onze stijlvolle kleding flatterend en worden de sterke punten van elke vrouw geaccentueerd, terwijl ze eventuele probleemgebieden verdoezelen. In onze collectie hebben we een verscheidenheid aan stijlen beschikbaar waar u als kleinhandel uit kunt kiezen. Zo wordt onze kleding voor grote damesmaten zorgvuldig geselecteerd. Ons doel is om met onze grote damesmaten klanten zich goed te laten voelen in hun kleding. Zo hebben wij leuke jurkjes, maar ook toffe blouses en T-shirts in ons assortiment die onmisbaar zijn in uw kledingwinkel. Ook toffe vrijetijdskleding die net dat tikkeltje meer geven en klanten zowel in de week als in het weekend laten stralen, vindt u hier. Bij ons draaien de grote damesmaten niet alleen om comfortabele en functionele kleding, maar ook om er trendy en hip uit te zien. Ontdek onze kleding voor grote maten en uw klanten zullen elke dag opnieuw schitteren!

Elke vrouw moet zich modieus kunnen voelen, op welke leeftijd dan ook

Wie wil er nu geen tijdloze kleding en stijlvolle mode aanbieden aan oudere dames? Onze ontwerpen zijn zo samengesteld dat oudere vrouwen zich zelfverzekerd en modieus kunnen voelen in dameskleding op elk moment van de dag en op elke leeftijd. Mode is niet gebonden aan leeftijd, en daarom hebben we een divers assortiment aan ouderedameskleding. Toch houden we wel rekening met de leeftijd door onze damesmode voor senioren te voorzien van elastische taillebanden, verborgen sluitingen en zachte voeringen. Van klassieke silhouetten tot eigentijdse stijlen, wij hebben damesmode voor senioren die u zelfs op de markt kunt aanbieden. Onze kledingstukken zijn ontworpen om te flatteren en het beste in elke vrouw naar voren te brengen, ongeacht haar lichaamsvorm of maat. Dames willen tijdens elke levensfase kunnen stralen. Onze damesmode voor senioren inkopen is de beste keuze die u kunt maken.

 

Koop de juiste maat

In onze kledinggroothandel vinden wij het belangrijk dat klanten de juiste maat kopen en hun lichaam niet langer verbergen. Ontdek wat wij met onze grote damesmaten voor kleding voor u kunnen betekenen. Heeft u geen fysieke winkel, maar bent u een marktkramer en wilt u op de markt onze kleding voor grote maten aanbieden? Dat vinden wij een uitstekend idee! Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of stuur een e-mail naar info@gitti.be.

Gitti

Mercatorstraat 43

9100 Sint-Niklaas

Tel. 03 776 14 80

info@gitti.be

 

Privacybeleid

 

Made by Roularta Digital

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.