Ga voor de inkoop van onze dameskleding voor uw detailhandel

Inkoop van dameskleding voor in uw detailhandel

Wilt u graag een grote inkoop doen van onze dameskleding voor in uw detailhandel? Kies Gitti in Sint-Niklaas als uw groothandel en koop grote partijen kleding in die uw klanten zullen verrassen. Met onze kledingstukken zien oudere dames er stijlvol en elegant uit tijdens elke gelegenheid. Ontdek nu onze collectie.

 

Wilt u een grote inkoop doen van onze dameskleding voor in uw detailhandel?

  • Grote maten
  • Kleding voor senioren
  • Verschillende verkooppunten

Inkoop van dameskleding voor alle lichaamstypen in uw detailhandel

Bij ons kunt u kleding kopen voor verschillende gelegenheden, geïnspireerd op de nieuwste trends. Als u kiest om bij onze kledinggroothandel uw inkoop te doen voor dameskleding dan voorziet u uw detailhandel van kledingstukken die ontworpen zijn met oog voor detail. Daarnaast passen ze bij de behoeften van oudere dames. Zo bieden we ook een uitgebreid assortiment maten, inclusief speciale pasvormen die rekening houden met verschillende lichaamsvormen en -typen, bijvoorbeeld voor vrouwen met een maatje meer. Of uw klanten nu petite, curvy of iets daartussenin zijn, bij ons bent u aan het juiste adres voor de inkoop van verschillende stukken dameskleding voor in uw detailhandel! Mix en match in uw kledingwinkel onze stijlvolle stukken

Elke vrouw moet zich modieus kunnen voelen, op welke leeftijd dan ook

Wie wil er nu geen tijdloze kleding en stijlvolle mode aanbieden aan oudere dames? Onze ontwerpen zijn zo samengesteld dat oudere vrouwen zich zelfverzekerd en modieus kunnen voelen in dameskleding op elk moment van de dag en op elke leeftijd. Mode is niet gebonden aan leeftijd, en daarom hebben we een divers assortiment aan ouderedameskleding. Toch houden we wel rekening met de leeftijd door onze damesmode voor senioren te voorzien van elastische taillebanden, verborgen sluitingen en zachte voeringen. Van klassieke silhouetten tot eigentijdse stijlen, wij hebben damesmode voor senioren die u zelfs op de markt kunt aanbieden. Onze kledingstukken zijn ontworpen om te flatteren en het beste in elke vrouw naar voren te brengen, ongeacht haar lichaamsvorm of maat. Dames willen tijdens elke levensfase kunnen stralen. Onze damesmode voor senioren inkopen is de beste keuze die u kunt maken.

 

Contacteer ons

In onze groothandel vindt u de juiste stukken om aan te bieden, waardoor uw klanten hun individualiteit terug zullen omarmen! Bent u geïnteresseerd om mee te werken aan onze collectie? Ontdek dan onze vacatures en misschien worden we binnenkort wel collega’s. Neem vandaag nog contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of stuur een e-mail naar info@gitti.be.

Gitti

Mercatorstraat 43

9100 Sint-Niklaas

Tel. 03 776 14 80

info@gitti.be

 

Privacybeleid

 

Made by Roularta Digital

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.